Publicația “Vector - cercetare critică în context. Post-fotografia” editată de Matei Bejenaru și Cătălin Gheorghe

“Vector – cercetare critică în context. Post-fotografia” editată de Matei Bejenaru și Cătălin Gheorghe

Centrul de Fotografie Contemporană, în parteneriat cu Institutul Francez din Iași, vă invită miercuri, 13 ianuarie 2016, ora 6 pm, la Galeria Benjamin Fondane a Institutului Francez (Bd. Carol I, nr. 26), la o prezentare a publicației “Vector – cercetare critică în context. Post-fotografia” editată de Matei Bejenaru și Cătălin Gheorghe.

Publicația este produsă de Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, cu sprijinul financiar al Administrației Fondului Cultural Național, Fundației Iași Capitală Culturală Europeană și Centrului de Fotografie Contemporană, Iași.

Contributori (în ordinea publicării): Cristian Nae, Alfredo Cramerotti, Corina Ilea, Adam Bloomberg & Oliver Chanarin, Nikolaus Schletterer, Andrei Siclodi, Matei Bejenaru, Cemil Batur Gökçeer, Marcela Magno, Bogdan Gîrbovan și Michele Bressan.

Această prezentare face parte dintr-un program de parteneriat între Centrul de Fotografie Contemporană și Institutul Francez din Iași care se va continua cu susținerea proiectului pilot al Bienalei de fotografie contemporană și imagine dinamică, “Camera Plus”, ce urmează a se desfășura la Iași și București în lunile mai și octombrie ale acestui an cu sprijinul financiar al AFCN.