Foto PUNCT 2

9 iunie – 21 iunie 2017
(deschiderea: vineri, 9 iunie, ora 18)
Str. Lăpușneanu, Iași

Foto PUNCT 2 - Centrul de Fotografie Contemporană din Iași

Foto PUNCT este realizat de Centrul de Fotografie Contemporană din Iași, în colaborare cu Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și al Casei de Cultură a Municipiului Iași „Mihai Ursachi”. Ansamblul expozițional Foto PUNCT a fost proiectat de H-Studio și realizat de Metalco.

Foto PUNCT este un proiect al Centrului de Fotografie Contemporană din Iași, inițiat în 2016 de Matei Bejenaru și Cătălin Soreanu, care își propune să promoveze în spațiul public ieșean fotografia artistică contemporană.

Pentru prima ediție, realizată în cadrul FIE 2016, au fost prezentate proiecte fotografice realizate de artiști fotografi, profesori și tineri absolvenți ai Direcției de studiu Foto-Video de la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași. Artiştii participanţi au fost Matei Bejenaru, Daniel Comendant, Alexandra Corneanu, Lavinia German, Mihai Nistor, George Popovici, Bogdan Teodorescu și Octavian Tudose.

Ediția a II-a este realizată în cadrul FIE 2017 și se va desfășura între 9 și 21 iunie, 2017, pe strada Lăpușneanu din Iași. Foto PUNCT 2 îi are ca artişti participanţi pe Lucian Bran, Ioana Cîrlig, Daniel Comendant și Mihai Nistor și este curatoriată de Matei Bejenaru și Lavinia German. Conceptul vizual al ambelor ediții a fost asigurat de Cătălin Soreanu.