26 octombrie, 2016
(26 octombrie – 4 noiembrie 2016)

WASP (Working Art Space and Production)
București, str. Ion Minulescu nr. 67-93 (Fabrica Flaros, corpul E, etajul 2)
www.waspmagazine.com

Proiect desfășurat la București, în cadrul primei ediții a “CAMERA PLUS. Bienală de fotografie contemporană şi imagine dinamică” organizată de Centrul de Fotografie Contemporană, în 2016.

CAMERA PLUS. Bienală de fotografie contemporană şi imagine dinamică, Iași, 18-30 mai 2016

Bienala CAMERA PLUS a fost sprijinită financiar de Administrația Fondului Cultural Național, Institutul Francez din Iaşi, British Council Iași, Centrul Cultural German din Iași.
Parteneri: Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, U.A.P.R. – Filiala Iași, Borderline Art Space, Muzeul Literaturii Române din Iași, Asociația Asociația 4Culture, WASP – Working Art Space and Production.

CAMERA PLUS. Bienală de fotografie contemporană și imagine dinamică
prezentare, lansare catalog, performance audio-video și instalație video retrospectivă

Prezentarea Bienalei Camera Plus la WASP București / Camera Plus Biennial presentation at WASP Bucharest

Echipa de organizatori ai bienalei (de la stânga la dreapta): Cristina Moraru, Cristian Nae, Lavinia German, Cătălin Gheorghe, Matei Bejenaru și Cătălin Soreanu.

Miercuri, 26 octombrie 2016, a avut loc la WASP – Working Art Space and Production, o prezentare a Bienalei de fotografie contemporană şi imagine dinamică CAMERA PLUS, organizată la Iași între 18-30 mai 2016 de către Centrul de Fotografie Contemporană. Organizatorii bienalei, Matei Bejenaru, Lavinia German, Cătălin Gheorghe, Cristina Moraru, Cristian Nae și Cătălin Soreanu au prezentat conceptul, proiectele curatoriale și celelalte evenimente, precum și intențiile de dezvoltare a proiectului în viitor. Cu aceeași ocazie a fost lansat și catalogul primei ediții a bienalei.

zero

Imagine din timpul performance-ului audio-video ZERO al artistei minim (Diana Dulgheru)

Prezentările au fost urmate de performance-ul audio-video ZERO al artistei minim (Diana Dulgheru) și de vizionarea unei selecții de lucrări video expuse în cadrul bienalei, la Iași. Proiectele video, prezentate sub forma unei instalații specifice, au putut fi urmărite în spațiile WASP până pe 4 noiembrie 2016.

Imagini cu selecția de lucrări video expuse în spațiile WASP: